L-V: 10:00 - 18:00
0725.929.316/0725.929.316  contact@vayoedy.ro
Categorii
 
Nou
Acasa
Nou
Recomandate
In stoc
LAVETA MICROFIBRA
Cod: LAV40
7.14 Ron

 
Facebook
 
Google+
 

Despre noi

 

Stand detergenti Vayo Edy srlSocietatea comerciala S.C.VAYO-EDY S.R.L a fost infiintata in anul 2009, fiind reprezentantul si distribuitorul in Romania al firmei ITALCHIMICA DISTRIBUTION SRL, producator al marcilor Sanitec, Dermo-Med si Dual Power

Cu o experienta de 40 de ani in industria chimica, ITALCHIMICA DISTRIBUTION SRL certificata UNI EN ISO produce astazi detergenti pentru uz profesional, in ciclu continuu, cu o capacitate productiva de peste 2500 de tone pe zi, in complexul propriu din Padova, Italia.

Produse de ultima generatie

Gama diversificata de produse de interes general si industrial – sapunuri, detergenti, dezinfectanti si sanificanti lichizi si pulbere, detergenti agroalimentari, degresanti, deodoranti etc. – ofera calitatea pe care o asteapta orice utilizator final: EXCELENTA, cu respectarea stricta a standardelor UNI EN 9001/ 2008 nr. 50 100 9677 si cu folosirea materiilor prime provenind din Comunitatea Europeana. Produsele noastre sunt 90% biodegradabile. Retetele speciale ne permit obtinerea de produse non-toxice sau cu un grad scazut de toxicitate, pe care le livram in ambalaje reciclabile si usor de folosit.

Servicii profesionale customizate

Stand detergenti Vayo Edy srlDispunand de un laborator tehnic de ultima generatie si de tehnologii nepoluante, ITALCHIMICA DISTRIBUTION S.R.L. este in masura sa dezvolte constant noi fomule, in functie de necesitatile reale ale clientului si sa ofere asistenta tehnica necesara. Fiind constienti de faptul ca aplicarea corecta a solutiei alese influenteaza in aceeasi masura rezultatul final ca si calitatea produselor folosite, oferim tuturor clientilor nostri consultanta in dezvoltarea unor metode de curatire eficiente (H.A.C.C.P), precum si asistenta in aplicarea acestor metode. Si tot de aceea concepem si fabricam la comanda produse adaptate cerintelor fiecarui client.

Raport imbatabil calitate-pret

Proiectul H.A.C.C.P - asezat pe hartie la inceputul anului 2009 -, doreste sa ofere o solutie rapida si economica privind sistemele de curatare, permitandu-ne sa reducem drastic majoritatea costurilor operationale, efect resimtit de utilizatorul final in pretul de achizitie. Am luat hotararea de a ne deschide catre piata utilizatorilor finali, ca sa evitam costurile de marketing si intermediere si sa punem bazele unui parteneriat real producator-utilizator, reciproc benefic. 

Avem solutii pentru orice gen de activitate, de la un elegant show-room auto pana la minimarket-ul de la partenerul blocului, cu un raport imbatabil calitate-pret!

Va invitam sa parcurgeti categoriile de produse, sa le adaugati in cosul de cumparaturi pe cele care raspund nevoilor dumneavoastra si sa accesati cu incredere pagina de contact, pentru orice intrebare aveti. 

Va multumim si va dorim spor la cumparaturi!

ECHIPA  VAYO-EDY SRL