L-V: 10:00 - 18:00
0725.929.316/0725.929.316  contact@vayoedy.ro
Categorii
 
Nou
Nou
In stoc
LAVATRICE INFINITY
Cod: SD2020
83.3 Ron

 
Facebook
 
Google+
 

Cum comand

 

Comandă telefonica sau prin email

Lansarea comenzii poate fi realizată apelând numerele de telefon  0725.929.316  avand posibilitatea de a vorbi direct cu un reprezentant de vanzari al firmei noastre sau trimiteti un email la adresa: contact@vayoedy.ro  in care să specificati codul si denumirea produsului, datele de facturare, adresa de livrare si numarul de telefon.

Comenzile se pot face pentru persoane fizice, cat si juridice.

Comandă online

Pentru a putea comanda în modul online, navigati prin lista de produse din partea stanga a paginii principale (Produse) sau introduceti numele produsului dorit in sectiunea Cauta din dreapta paginii. Intraţi pe pagina de detaliu a fiecărui produs şi aflaţi mai multe informaţii despre ceea ce vă interesează (Detalii).

Cand ati luat hotararea de achizitionare, introduceti numarul de bucati de care sunteti interesat si accesati butonul Comanda. Veti fi introdus in meniul Cosul de cumparaturi, de unde puteti sa vizualizati detaliile comenzii: denumire, cantitate, pret etc. Cand lista este definitiva, accesati inca o data butonul Comanda (de aceasta data – din meniul Cosul de cumparaturi) si completati Formularul de inregistrare a utilizatorilor, insusindu-va totodata Termenii si conditiile de folosire a siteului. 

După trimiterea comenzii, veţi primi un email de confirmare a acesteia sau veţi fi contactat de un agent de vânzări al firmei noastre pentru a stabili detaliile plăţii şi livrării.

VA MULTUMIM PENTRU ALEGEREA.

Smile